Traducció no oficial gentilesa de Google

Festivals

PAS

PAS [PONT A LES ARTS SONORES]

Davant la demanda creixent d’una programació d’activitats culturals per als caps de setmana d’estiu, es va endegar el projecte PAS [Pont a les Arts Sonores].

És al Pont del Diable, l’espai més emblemàtic de Martorell, on durant tres caps de setmana del mes de juliol fem un PAS endavant en la difusió de la cultura. El nostre estimat pont és el marc on desenvolupem una programació cultural dinàmica, espontània, festiva, alegre i estiuenca, on la gent de Martorell i comarca pot gaudir d’una oferta variada i enriquidora amb el so com a nexe comú.

El PAS va néixer amb la voluntat de vincular-se a la vida del barri, als costums i al patrimoni de Martorell i esdevenir un PAS ferm en l’aposta del municipi per potenciar la seva imatge com a ciutat compromesa amb la seva història i la seva cultura, que fomenta la cohesió social i el desenvolupament cultural.

PAS

Divers

DIVERS

Festival de poesia que neix amb la voluntat que aquest gènere literari esdevingui més quotidià, enriquidor i proper a la ciutadania.

Fem Dansa

FEM DANSA

Festival de dansa creat conjuntament amb la Generalitat de Catalunya per tal de generar nous espais per a aquesta disciplina artística i acostar-hi nous públics, gràcies a la programació d’espectacles en espais insòlits.

INTARTVENCIÓ

Proposta que neix amb la idea de transformar equipaments i espais públics en obres d’art a través de l’impuls de l’street art.

IntArtvenció

PUNX

Festival de músiques electròniques que presenta propostes innovadores, en un espai únic i emblemàtic de Martorell, on es vol oferir una experiència única als assistents.

CONTACTE

Departament de Cultura

Plaça de la Vila 27

Telèfon 937 740 069

cultura@martorell.cat

Tramita amb nosaltres

Instagram Facebook X