Traducció no oficial gentilesa de Google

INFORMA’T ASSESSORA’T I TRIA

Presentació

L’educació és una de les principals eines de cohesió social i de progrés, i al nostre poble és una prioritat i un compromís de tots treballar per oferir els millors recursos i serveis educatius. Des de l’Ajuntament volem acompanyar com sempre donant tot el suport a infants, joves i famílies en les decisions que marcaran el seu futur personal i professional.

Aquest món de possibilitats formatives que se us obre al superar cada etapa educativa necessita d’orientació i del coneixement de les diferents opcions existents.

El programa i-Tria, intenta donar resposta a aquestes necessitats, tant d’orientació acadèmica com professional, i complementa la tutoria i acompanyament que ja es fa als centres educatius.

És un programa especialment dirigit als estudiants de 4rt de l’ESO i a les vostres famílies, tot i que les accions i l’oferta formativa que teniu en aquest apartat de la web està obert a la consulta de joves i adults.

Entenem l’orientació com un impuls per a l’alumnat en el seu procés d’autoconeixement. A través de l’I-Tria, us proposem eines i recursos per a què pugueu ser autònoms en el moment de la presa de decisions importants pel camí que triareu a la vida.

Els joves teniu per endavant un horitzó ple d’oportunitats i és important que els passos que feu siguin meditats i motivats pels vostres interessos i capacitats.

Estem al vostre costat per ajudar-vos en el que faci falta perquè pugueu fer realitat els vostres projectes de futur.

 Xavier Fonollosa Comas

Alcalde de Martorell

 

Salutació

L’acció orientadora i d’assessorament que oferim des d’aquesta plataforma digital, s’ha gestionat des dels diferents serveis de l’Ajuntament i amb la coordinació dels diferents centres de secundària de Martorell, treballant en xarxa per tal de oferir el servei més adient a l’alumnat a les famílies i a la ciutadania en general.

 

Enguany es presenta en format híbrid, on line amb l’espai web del programa a partir de l’1 de març oferirà una completa programació d’activitats, conferències, tallers i altres formats per assessorar i orientar a diversos públics: per una banda, les famílies i els i les joves a l’hora d’escollir una branca per continuar els seus estudis; i per l’altra banda, la població adulta que vol certificar la seva professionalitat o bé ampliar la seva formació.

A part de tots els recursos que trobareu per l’acompanyament en l’orientació i l’assessorament, teniu l’oportunitat de contactar amb un tècnic/a orientador/a per concretar una entrevista (en format digital) on poder resoldre tots els dubtes al respecte, o la possibilitat de deixar una consulta a una missatgeria digital amb un màxim de 48h per obtenir una resposta.

Coordinat amb els centres de secundària i amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’oferirà en horari escolar i organitzat per l’Ajuntament de Martorell, xerrades dinamitzades per coachs especialitzats en orientació i adolescència, que de manera presencial anirà amb tots els grups de 4r de l’ESO de tots els centres de secundària per treballar l’orientació dins de l’aula, complementant la tasca de tutoria realitzada pels centres.

D’igual manera, s’ofereix un calendari de xerrades i/o tallers en horari extraescolar, adreçades tan a l’alumnat com a les famílies, dinamitzades per coachs especialitzats en orientació i el món professional , en format digital al qual tindreu accés amb els links que trobareu a la plataforma.

Soledad Rosende
Regidora d’Ensenyament

PREINSCRIPCIONS LLARS D’INFANTS 24/25 (Properament)
OFICINA MUNICIPAL D’ESCOLARITZACIÓ
XARXA INFÀNCIA
CONTACTE

Departament d’Ensenyament

Carrer Josep Tarradellas 11, Baixos

Telèfon : 937 752 538

Fax : 937 751 644

ensenyament@martorell.cat

Tramita amb nosaltres