Traducció no oficial gentilesa de Google

VISITA AL SALÓ DE L’ENSENYAMENT

Com cada curs , dins  del programa I-Tria, oferim la possibilitat de realitzar la visita al Saló de l’Ensenyament de la Fira de Barcelona adreçat principalment  als alumnes de 4t d’ESO de Martorell . Al Saló de l’Ensenyament podran conèixer de primera mà la representació més gran de l’oferta acadèmica del curs 2024-2025:   Estudis universitaris,  Ensenyaments Artístics Superiors,  Estudis postobligatoris no universitaris:   Batxillerat,   Estudis de Formació Professional, Ensenyaments artístic  Ensenyaments esportius. Estudis d’idiomes, Centres de formació d’adults,Centres de Primària, ESO i Batxillerat,  Altres estudis superiors,  Formació complementària,  Formació ocupacional  i  Serveis a l’Educació.

La visita es durà a terme  els dies  dimecres 16 o el dijous 17 de març,  cada centre farà arribar la convocatòria al seu alumnat amb totes les dades necessàries: dia en qüestió,  hora de sortida des del pàrquing del Vapor de   Martorell,  i hora de tornada des de la Fira de Barcelona.

Al Saló d’Ensenyament trobareu aquests  blocs principals:

 

Serveis d’Orientació: Hi haurà més orientadors que altres anys: un equip format per psicòlegs, pedagogs i psicopedagogs, que volen fer un acompanyament el més personalitzat possible als visitants en espais d’assessoraments individualitzats i d’autoconsulta, visites guiades, així com un telèfon d’atenció al visitant i al professorat.

 

Espai Ciència: Tallers, activitats interactives, demostracions i experiments per a descobrir el teu esperit més científic.

 

Aula de tecnologies multimèdia: Demostracions i activitats relacionades amb las tecnologies multimèdia, la realitat virtual i la fotografia digital.

 

Saló dels idiomes: Amplia oferta de cursos d‘idiomes tant a nivell nacional com a l‘estranger, una de las millors vies per aprendre una altre llengua.

 

 Enllaç a la web del Saló de l’Ensenyament 2024 : https://www.ensenyament.com/ca/

 

En aquest enllaç, podreu trobar tota la informació i les novetats que us trobareu aquest curs.

PREINSCRIPCIONS LLARS D’INFANTS 24/25 (Properament)
OFICINA MUNICIPAL D’ESCOLARITZACIÓ
XARXA INFÀNCIA
CONTACTE

Departament d’Ensenyament

Carrer Josep Tarradellas 11, Baixos

Telèfon : 937 752 538

Fax : 937 751 644

ensenyament@martorell.cat

Tramita amb nosaltres