Traducció no oficial gentilesa de Google

VISITA AL SALÓ DE L’ENSENYAMENT

Com cada curs , dins  del programa I-Tria, oferim la possibilitat de realitzar la visita al Saló de l’Ensenyament de la Fira de Barcelona adreçat als alumnes de 4t d’ESO de Martorell . Al Saló de l’Ensenyament podran conèixer de primera mà la representació més gran de l’oferta acadèmica del curs 2023-2024:   Estudis universitaris,  Ensenyaments Artístics Superiors,  Estudis postobligatoris no universitaris:   Batxillerat,   Estudis de Formació Professional, Ensenyaments artístic  Ensenyaments esportius. Estudis d’idiomes, Centres de formació d’adults,Centres de Primària, ESO i Batxillerat,  Altres estudis superiors,  Formació complementària,  Formació ocupacional  i  Serveis a l’Educació.

 

Enguany des de la  Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell,  ha proporcionat a tots els alumnes de 4R ESO que ho han sol·licitat, l’entrada gratuïta per a ell i per dos acompanyants, pels dies 17, 18 o 19 de març.

 

Al Saló d’Ensenyament trobareu aquests  blocs principals:

 

Serveis d’Orientació: Hi haurà més orientadors que altres anys: un equip format per psicòlegs, pedagogs i psicopedagogs, que volen fer un acompanyament el més personalitzat possible als visitants en espais d’assessoraments individualitzats i d’autoconsulta, visites guiades, així com un telèfon d’atenció al visitant i al professorat.

 

Espai Ciència: Tallers, activitats interactives, demostracions i experiments per a descobrir el teu esperit més científic.

 

Aula de tecnologies multimèdia: Demostracions i activitats relacionades amb las tecnologies multimèdia, la realitat virtual i la fotografia digital.

 

Saló dels idiomes: Amplia oferta de cursos d‘idiomes tant a nivell nacional com a l‘estranger, una de las millors vies per aprendre una altre llengua.

 

 Enllaç a la web del Saló de l’Ensenyament 2023 : https://www.ensenyament.com/ca/

 

Aquest any abans d’anar al Saló: preparat! . Com a novetat, posen a disposició de les famílies  ‘El kitbox: Tu saló (FAMILIES)’, un conjunt d’eines  per què els pares i mares també puguin  acompanyar en la presa de  decisions dels seus fills/es, descarrega-te’l a l’enllaç: ¡Solicita tu kitbox! FAMILIAS