Traducció no oficial gentilesa de Google

INFRAESTRUCTUTES I EQUIPAMENTS ESPORTIUS

Centre Integral Esport i Salut

El Centre Integral d’Esport i Salut és un equipament esportiu que té com a finalitat fomentar la pràctica de l’activitat física de manera saludable i sota supervisió mèdica. Propicia la cultura de la pràctica esportiva saludable com a element d’equilibri personal en un ambient de tranquil·litat i relaxació, mitjançant múltiples serveis integrats en el conjunt del mateix equipament, ja siguin esportius, terapèutics i/o lúdics.

Accés a la fitxa de l’equipament

Piscina d’Estiu

És un equipament aquàtic recreatiu obert durant tota la temporada estiuenca, situat just al costat del Centre Integral d’Esport i Salut. Aquest espai d’oci, lleure i descans compta amb dos vasos, un gran amb un tobogan i un altre petit, tots dos envoltats per una gran extensió d’espai verd.

Accés a la fitxa de l’equipament

Complex Esportiu La Vila

Es tracta de la zona d’aigües més gran de la ciutat de Martorell. S’hi poden trobar 3 espais d’aigua on s’ofereix l’aprenentatge de la natació i programes de caràcter lúdic i recreatiu.

Accés a la fitxa de l’equipament

Pavelló Esportiu Municipal

El Pavelló Esportiu Municipal és l’equipament esportiu amb més història del municipi. Format per una pista interior, una pista poliesportiva exterior coberta i un gimnàs, en aquest equipament es duen a terme competicions de bàsquet i futbol sala.

Accés a la fitxa de l’equipament

Pavelló de Can Cases

El Pavelló de Can Cases es troba dins de l’anella esportiva de Can Cases i és l’equipament més modern del municipi. Està format per una pista poliesportiva on es practica bàsquet, voleibol, futbol sala i handbol. Té també 3 pistes de pàdel cobertes i un gimnàs d’última generació. A més a més és un equipament multidisciplinari ja que per la seva ergonomia permet acollir tant esdeveniments esportius com culturals.

Accés a la fitxa de l’equipament

Instal·lacions Esportives Municipals

Les Instal·lacions Esportives Municipals es troben just al centre del municipi. En aquest equipament es practiquen tant esports individuals com esports d’equip.  A la pista poliesportiva, reformada fa 4 anys, conviuen les disciplines d’handbol i hoquei patins, mentre que al dojo es practica judo i Nihon. A més a més, diverses entitats socials del municipi tenen la seva seu en aquest equipament.

Accés a la fitxa de l’equipament

Complex Esportiu Torrent de LLops

El Complex Esportiu Torrent de Llops està situat dins l’anella esportiva de Can Cases. Aquest complex format per una pista d’atletisme de 300 metres, 2 camps de futbol 11, 2 de futbol 7 i un rocòdrom és l’equipament a més superfície del municipi. En ell es poden practicar esports com: l’atletisme, el futbol, el rugbi o l’escalada.

Accés a la fitxa de l’equipament

Rocòdrom

El rocòdrom municipal està format per dues estructures: un mur bolomètric amb de 16 vies de diferents nivells i amb una alçada final d’entre 10 i 15 metres. A més, un boulder de 24 m² dedicat a la iniciació en l’escalada.

Accés a la fitxa de l’equipament

Pistes de Petanca la Torrassa

Espai a la zona nord de la ciutat on es pot practicar l’esport de la petanca en un lloc tancat.

Accés a la fitxa de l’equipament

Pistes Club Petanca Martorell

Espai a la zona sud de la ciutat on es pot practicar l’esport de la petanca en un lloc tancat.

Accés a la fitxa de l’equipament

Skate Park

Parc de patinatge amb propòsits recreatius per als qui practiquen monopatí de carrer, patinatge, corró, monopatí articulat, scooter i BMX amb la finalitat de desenvolupar el seu esport i tècnica.

Accés a la fitxa de l’equipament

Cruyff Court

L’objectiu d’aquest espai és que els infants del barri gaudeixin d’un espai segur i adequat per practicar esport a l’aire lliure, un punt de trobada que integra molts valors fonamentals com el respecte mutu, salut, integració, desenvolupament personal i tots aquells que van implícits en la pràctica d’un esport d’equip.

Accés a la fitxa de l’equipament

Bike park

Espai a l’aire lliure per a la pràctica del bike trial i les bicicletes BMX amb diverses zones de dificultats per a totes les edats.

Accés a la fitxa de l’equipament

+ Espais

Divesitat i accés per a tothom

Martorell disposa d’uns equipaments esportius municipals molt variats a l’aire lliure d’accés per a tota la població per a la pràctica esportiva no organitzada.

 Pista Poliesportiva Els Convents

Pista Poliesportiva Plaça Pere Teixiné

Pista Poliesportiva PLaça Mestre Llorenç Cofiño

Parkour

Parcs Calistenia

CONTACTE

Departament d’Esports

Carrer Josep Vila s/n

Pavelló Esportiu de Can Cases

Telèfon : 937 756 023

esports@martorell.cat

Tramita amb nosaltres