Traducció no oficial gentilesa de Google

CHEVILLY-LARUE

Chevilly-Larue és una població situada al sud-est de París i està agermanada amb Martorell des de l’any 1992. L’agermanament entre els dos municipis ha aconseguit uns vincles molt ferms i es realitzen projectes i intercanvis a diversos nivells.

Intercanvis escolars

Des del curs 2006-2007 els alumnes de 4t d’ESO que estudien francès en els tres instituts de Martorell (Institut Joan Oró, Institut Pompeu Fabra i Col·legi La Mercè) i alumnes dels dos instituts que hi ha a Chevilly-Larue (Col·lège Jean Moulin i Col·lège Liberté) realitzen cada curs un intercanvi en el qual els joves martorellencs passen una setmana acollits per les famílies d’alumnes francesos i després són els alumnes de Martorell els acullen durant una setmana els joves de Chevilly.

Intercanvis político-tècnics

L’agermanament entre Chevilly i Martorell també ha permès un intercanvi a nivell polític i tècnic, de manera que regidors de l’equip de govern i tècnics municipals de Martorell han fet diverses visites a Chevilly per conèixer el funcionament dels seus serveis municipals i els seus projectes i a l’inrevés.

Altres experiències

Aquest intercanvi també s’ha concretat en intercanvis a nivell associatiu. Martorell ha acollit diverses entitats de Chevilly que han volgut fer estada al nostre municipi per conèixer Catalunya i entitats de Martorell han viatjat a Chevilly per conèixer aquesta població i París. Entre els intercanvis associatius destaquen: l’intercanvi entre l’Orquestra Simfònica de Chevilly-Larue i la Banda de Martorell; la visita a Chevilly de la Coral Ars Nova i de l’Associació de Puntaires, l’estada de joves atletes de Chevilly-Larue a Martorell, etc.

Localització