Traducció no oficial gentilesa de Google

REFORMA FISCAL

El Ministeri d’Hisenda ha aprovat l’ordre HAP/1067/2015 de 5 de juny, referent a la declaració de l’Impost de Societats per a totes aquelles entitats que estiguin obligades a presentar-ho i que el seu exercici econòmic finalitzi el 31 de desembre.

 

Les entitats parcialment exemptes estaran obligades a presentar la declaració de l’Impost de Societats si els seus ingressos provenen de l’activitat econòmica per la producció de béns o serveis, però no hauran de presentar la declaració si compleixen tots i cadascún dels requisits següents:

 

  • El total dels seus ingressos exempts i no exempts no superi els 100.000 euros anuals.
  • Els ingressos que corresponen a rendes no exemptes que estiguin sotmeses a retenció no superi els 2.000 euros anuals.
  • Les rendes no exemptes obtingudes estiguin sotmeses a retenció.

 

El termini de presentació del model per a totes aquelles entitats que el seu exercici comenci l’1 de gener i finalitzi el 31 de desembre serà el dia 20 de juliol si l’entitat vol domiciliar el pagament, en el cas que el resultat del model sigui positiu. Si la presentació es fa de forma telemàtica o bé surt negativa es podrà presentar fins el 27 de juliol.

 

Des del departament de Participació, en les sessions formatives us explicàvem que amb els canvis introduïts en matèria fiscal, moltes entitats hauríeu de presentar aquesta declaració d’Impost de Societats per a algunes de les activitats que vàreu fer per recaptar fons. I, en aquestes sessions, el govern municipal es va comprometre a acompanyar-vos en aquest procés.

 

Així doncs, en el cas que vulgueu que us assessorem en aquest procés, ens caldrà que ens feu arribar tot un seguit d’informació:

 

  • Cal que ens ompliu el qüestionari adjunt. La informació que ens faciliteu ens permetrà dir-vos si heu de declarar impost de societats o no i donar-vos una resposta personalitzada a cada entitat.
  • Un cop tinguem la vostra resposta, analitzarem la informació i us donarem una resposta personalitzada. No cal que ens demaneu cita, nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres per concertar-la.
  • en el cas que hàgiu de fer la declaració d’Impost de Societats, us oferirem un servei gratuït per gestionar la tramitació, tal i com vàrem fer amb el Model 347.
  • El termini de declaració d’Impost de Societats, finalitza al juliol en el cas de les entitats que treballeu amb exercici econòmic per any natural (gener-desembre). En el cas de les entitats que treballeu per cursos (setembre-agost), no haureu de fer la declaració fins a principis de l’any 2016, però ens aniria bé que ens ompliu i ens retorneu el qüestionari per anar processant la informació.
  • En el cas que la vostra sigui una delegació local d’una entitat més gran o amb seu central a un altre municipi, la Declaració d’Impost de Societats l’ha de fer la seu central de la vostra associació.

 

Per descarregar el qüestionari tingeu en compte la versió del vostre Office.
En les versions inferiors a l’Office 2007, descarregeu-vos el format .doc