Traducció no oficial gentilesa de Google

LA PETITA INFÀNCIA 0-3 ANYS

 

 

Llar d’Infants Riu de Sons

 

 

Llar d’Infants Pont d’Estels

 

 

Llar d’Infants Les Torretes

Espai Nadó

“L’Espai Nadó”, és un programa adreçat a pares i mares que acaben de tenir un fill i que pretén enfortir les competències familiars destacant el paper dels pares com a primers educadors, que vol afavorir les relacions entre els pares i els fills, d’una manera singular i plena pels uns i els altres, en un clima acollidor i tranquil. Es centra en l’intercanvi i la possibilitat de compartir amb d’altres adults vivències i expectatives sobre la criança dels fills i contrastar opinions en relació a la nova situació de paternitat.

Compartint Criances

Compartint criances obre les portes d’un espai municipal amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat de trobada de les famílies i per tant oferir un espai per compartir entre iguals l’experiència de tenir un nadó, crear vincles que els hi permetin viure-la emocionalment d’una manera positiva i generin xarxes de relacions socials.

La Tarda dels Avis i les Àvies

És un espai intergeneracional que pretén donar suport oferint recursos socioeducatius i de contenció emocional als avis i àvies que s’ocupen de la criança dels seus nets i netes. Podran compartir experiències, rebre recolzament, parlar de temes relacionats amb l’alimentació, els límits, la salut i la relació entre generacions, la comunicació assertiva, les qüestions de seguretat i tots els temes que proposin. També es promouran activitats lúdiques entre les dues generacions per fiançar els vincles.

La Tarda del Joc

La tarda de joc, és un servei del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell que dona resposta a la necessitat de les famílies usuàries de les llars d’infants de tenir un espai de trobada per compartir les seves vivències i a la vegada jugar tranquil·lament amb els seus fills/es. Per tant acull a famílies que es estan immerses dins d’un mateix procés vital, la criança de fills d’edats compreses dins dels primers 3 anys de vida.

Espai Familiar

Els infants hi trobaran un espai per a jugar, amb materials adients i on es fan propostes d’activitat amb intencionalitat educativa, per tal que els petits puguin descobrir, conèixer, divertir-se, aprendre a relacionar-se…
Les famílies tenen la possibilitat de veure els infants en acció fora de l’àmbit familiar, i poden compartir vivències amb altres famílies i amb professionals.
Viure la paternitat i maternitat de manera positiva permet establir un vincle segur amb l’infant i així pugui créixer de forma sana, equilibrada i desenvolupant el màxim les seves potencialitats.

Activitat Aquàtica per a Nadons

Aquesta activitat aquàtica va adreçada a nadons de 6 a 36 mesos, per tal d’acompanyar-los en el seu procés de maduració en relació amb el medi aquàtic.

PREINSCRIPCIONS LLARS D’INFANTS 24/25 (Properament)
OFICINA MUNICIPAL D’ESCOLARITZACIÓ
XARXA INFÀNCIA
CONTACTE

Departament d’Ensenyament

Carrer Josep Tarradellas 11, Baixos

Telèfon : 937 752 538

Fax : 937 751 644

ensenyament@martorell.cat

Tramita amb nosaltres