Traducció no oficial gentilesa de Google
Slide1
Benvinguda a l'Espai web del Departament d'Infància i Adolescència
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

PRESENTACIÓ

El novembre de l’any 2018, la Unicef va atorgar a Martorell la distinció de Ciutat Amiga de la Infància en reconeixement a les polítiques municipals per a la protecció i el benestar dels nens, nenes i adolescents impulsades des de l’Ajuntament.

Aquest compromís amb la infància i l’adolescència a Martorell es va refermar el juliol de 2019 amb la creació de la Regidoria d’Infància i Adolescència, que queda englobada en la Regidoria de Participació, Igualtat, Infància, Adolescència i Cooperació.

La Regidoria d’Infància i Adolescència neix amb la voluntat de protegir els drets dels Infants tal i com recull la Convenció dels Drets dels Infants (aprovada per Nacions Unides el 1989) per tal de garantir el seu creixement i aprenentatge en un entorn segur, saludable i adaptat a les seves necessitats. Potenciant, especialment, la participació dels infants i els adolescents de Martorell en la construcció del nostre poble com a ciutadans del present i no només del futur.

L’acció municipal sobre infància i adolescència s’estructura en el Pla Local d’Infància i Adolescència de Martorell (PLIAM), que recull tots els serveis, programes i activitats que s’impulsen des de l’Ajuntament de Martorell per als nens, nenes i adolescents del poble. En aquest Pla hi ha implicats els diferents departaments municipals, ja que es vol que les polítiques d’infància i adolescència siguin transversals i impregnin tota l’actuació municipal.

ADREÇA

Edifici del Círcol – Plaça de la Vila, 19
Telèfon: 93 775 00 50
participacio@martorell.cat

REGIDORA

Belén Leiva Herrera

RESPONSABLE

Sílvia Companyó i Cots