Traducció no oficial gentilesa de Google

RUTES URBANES SALUDABLES: Martorell a peu fem salut

Les Caminades Urbanes i Saludables tenen una longitud mitjana entre 3 i 11 km. Son aptes per a tothom i discorren per les avingudes i carrers dels diferents barris de Martorell.

Faràs una activitat física saludable amb la descoberta dels elements històrics, patrimonials i naturals de la nostra vila fent senderisme per la nostra població.

Hi ha quatre itineraris base (de 3, 4 i 6 km de longitud), a partir dels quals es poden fer fins a 7 diferents combinacions i recorreguts urbans de fins a 11 km, que relliguen pràcticament la totalitat dels barris de Martorell.

Tots ells discorren per les vies urbanes principals i estan relacionats amb les instal·lacions esportives i amb els equipaments de foment de l’activitat física situat als espais lliures.

7 itineraris saludables

Els 7 itineraris estan convenientment senyalitzats, diferenciats per colors, i disposen d’informació i consells pràctics. Compten amb un punt d’inici i final, en un temps suggerit per fer el recorregut i la quantitat aproximada de calories home/dona que es consumeixen en fer-lo.

CONTACTE

Departament d’Esports

Carrer Josep Vila s/n

Pavelló Esportiu de Can Cases

Telèfon : 937 756 023

esports@martorell.cat

Tramita amb nosaltres