Traducció no oficial gentilesa de Google

ESPAI JOVE.NORD

Carnet Jove
TENS EL CARNET JOVE DE MARTORELL ?
taller de Producció Musical
taller de Cant
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

L’Espai Jove .Nord és l’equipament adreçat als i les joves de Martorell. L’espai està equipat i preparat per a poder-hi realitzar diferents activitats, així com esdevenir un espai de trobada on els i les joves hi poden trobar eines i recursos que els permetin desenvolupar les seves habilitats i donar resposta a les seves inquietuds. I tot això, amb l’acompanyament d’un equip de joves professionals que els faran un seguiment personal i proper.

 

Des de l’equip de gestió de l’espai s’ofereixen diferents activitats trimestrals, alhora que la voluntat és que els mateixos joves dinamitzin i generin contingut i activitat a l’espai. A més, es busca la complicitat de les entitats per tal de dinamitzar i nodrir de contingut l’espai.

 

Des de l’Espai Jove .Nord es treballa per:

• Fer de l’espai jove un espai de referència per la joventut de la ciutat
• Esdevenir l’eix vertebrador de les polítiques de joventut del municipi
• Fomentar la participació juvenil
• Emancipar la joventut oferint-los els recursos necessaris d’informació, infraestructures, assessorament i acompanyament
• Adaptar l’Espai Jove a les necessitats presents de la joventut del territori.

 

Espais i serveis de l’Espai Jove Punt Nord

El projecte

Som aquí per vosaltres, joves de Martorell, i tenim el compromís de fer tot el possible per ajudar-vos en les vostres inquietuds, acompanyar-vos en els vostres interessos i donar eines per respondre a les vostres necessitats.

A l’Espai Jove .Nord trobareu una zona per relacionar-vos, amb butaques, jocs de taula, bona música i activitats diverses. Les activitats, no cal dir-ho, són de cost molt reduït o, normalment, gratuïtes.

Atenció! Els dinamitzadors de l’Espai proposen activitats, però… Si tens alguna cosa pensada, no dubtis a expressar-nos-la: som motors de canvi, però volem que el volant el porteu vosaltres!

També tenim un espai Gamer, amb PlayStation i ordinadors, i un parc amb estructures de cal·listènia, Parkour i, fins i tot, una taula de Footpong!

A més, a l’Espai Jove .Nord es centralitza el nostre Servei d’Informació Juvenil: si tens dubtes acadèmics, necessites conèixer tècniques d’estudi, tens problemes laborals, si busques feina, si necessites un cop de mà amb el currículum… Contacta’ns!

No prometem tenir totes les solucions ni saber satisfer totes les necessitats, però ens comprometem a intentar-ho.

El nostre objectiu és que estigueu una mica millor gràcies a nosaltres. Volem ser el teu espai segur.

El .Nord és l’Espai dels i les Joves, i per als i les Joves de Martorell.

Vine!

 

 

     

Amb el suport de :

CONTACTE

Departament de Joventut

Plaça de les Cultures s/n (Centre Cultural)

Telèfon: 937 742 200

Whatsapp  Espai Jove : 662 190 239 

espaijove@martorell.cat

joventut@martorell.cat