Traducció no oficial gentilesa de Google

 📆 Horari de les activitats – Escola Els Convents

🏀 Modalitats esportives per cicle superior a la segona franja horària (de 18 a 19 h.)

Les activitats s’iniciaran el 2 d’octubre de 2023 i finalitzaran el 4 de juny del 2024. Es duran a terme de dilluns a dijous a diferents escoles de Martorell.

Es realitzen dues sessions setmanals de cada una de les modalitats esportives de manera que hi ha activitats que es fan els dilluns i dimecres i altres els dimarts i dijous.

Els alumnes de cicle superior (5è i 6è de primària), per tant, poden triar entre tres opcions:

 • Gaudir de l’oferta d’activitats del Martorell Educa 360 de 16.30h a 18.00h.
 • Practicar activitats d’una modalitat esportiva en una segona franja horària de 18h a 19h (a la mateixa escola o en una altra del municipi).
 • O participar en ambdues franges d’activitat, si es realitzen les activitats a la mateixa escola i, per tant, no cal desplaçar-se entre activitats.

 

🎨 Horari de les activitats de Tallers d’Artistes per cicle superior (de 17 a 18 h.)

El programa Tallers d’artistes té com a finalitat aprofundir en l’aprenentatge d’una disciplina artística a escollir. Els alumnes de cicle superior de primària que realitzin el programa, per tant, hauran de triar prèviament quins itineraris artístics volen seguir al llarg del curs.

Aquests itineraris tenen a veure amb diferents disciplines artístiques:

 • Taller d’Arts Plàstiques (pintura, escultura, instal·lacions artístiques).
 • Taller d’Arts Visuals (dibuix, fotografia i cinema).
 • Taller d’Arts Escèniques (dansa, teatre i circ).
 • Taller d’Arts Musicals (veu, instrument, conjunt musical).

(Podeu trobar la descripció de les diferents activitats aquí).

De cada taller es farà una sessió setmanal al llarg del curs, d’una hora de durada (de 17 a 18h), un cop acabat el temps d’esbarjo i berenar que es fa un cop finalitza l’horari lectiu. D’aquesta manera cada alumne podrà seleccionar dos tallers diferents per fer durant  la setmana. Depenent de l’horari de la seva escola les activitats seran dilluns i dimecres o dimarts i dijous.

Els alumnes que ho vulguin podran inscriure’s per fer l’activitat en una altra escola si l’horari o l’activitat s’adiu més als seus interessos. En aquest cas, disposen de mitja hora per realitzar el desplaçament sols o acompanyats per un familiar des de que finalitza l’horari lectiu.

 

⚠ Informació important

 • Es pot fer la inscripció a més d’una activitat alhora, sempre que no coincideixin el mateix dia i hora.
 • A l’hora d’obrir nous grups d’activitat, o d’incorporar alumnes que es trobin en llista d’espera, tindran prioritat aquells infants que encara no realitzin cap activitat.
 • Es pot realitzar la inscripció a les activitats, o fer-ne modificacions, al llarg de tot el curs.
 • El criteri perquè s’iniciï l’activitat en un determinat grup és que hi hagi un mínim de deu inscrits a l’activitat.
 • L’organització es reserva el dret a fer modificacions de la oferta al llarg del curs, comunicant els canvis amb antelació als usuaris afectats.
 • Participar a les activitats extraescolars del Martorell Educa 360 implica acceptar la “Carta de compromís educatiu Martorell Educa 360”.
 • Si el vostre fill o filla té unes necessites educatives específiques que poden demanar adaptacions de l’activitat a la qual voleu inscriure’l, heu d’ indicar-ho en el moment de fer la inscripció. Des del Patronat es posaran en contacte amb la família per valorar la millor manera de incloure’l a l’activitat, amb les adaptacions que siguin necessàries. En el cas que sigui necessari un suport intensiu amb monitor de suport, el PMSAPM us oferirà el recurs per a una de les activitats.

 

✅ Recomanacions

 • L’organització del temps i de les rutines és important per a tota la família, posa ordre a l’activitat diària de tots els seus membres i ens permet conciliar les diferents activitats per al benestar de tothom.
 • En aquest sentit, abans d’omplir els horaris, penseu en com pot afectar-vos en les vostres rutines i tingueu en compte els canvis que suposaran. No cal omplir tot l’horari: tots necessitem temps per treballar i per compartir, però també per descansar.
 • Us recomanem que feu la tria conjuntament amb els vostres fills/es, i si teniu dubtes sobre aquelles activitats que podrien ser més adequades per al seu itinerari d’aprenentatge consulteu-ho amb el seu tutor/a de l’escola. Recordeu que un dels objectius de les activitats extraescolars és que en gaudeixin i els motivin a aprendre.

FES CLIC AL LOGO DE LA TEVA ESCOLA PER CONSULTAR ELS HORARIS DE LES ACTIVITATS

PER FORMALITZAR LES INSCRIPCIONS CAL ADREÇAR-SE A QUALSEVOL DE LES NOSTRES OFICINES D’ATENCIÓ

PREINSCRIPCIONS LLARS D’INFANTS 24/25 (Properament)
OFICINA MUNICIPAL D’ESCOLARITZACIÓ
XARXA INFÀNCIA
CONTACTE

Departament d’Ensenyament

Carrer Josep Tarradellas 11, Baixos

Telèfon : 937 752 538

Fax : 937 751 644

ensenyament@martorell.cat

Tramita amb nosaltres