Traducció no oficial gentilesa de Google

📆 Activitats per a cicle superior de la segona franja horària

 

🏀 Modalitats esportives per cicle superior a la segona franja horària (de 18 a 19 h.)

Les activitats s’iniciaran el 2 d’octubre de 2023 i finalitzaran el 4 de juny del 2024. Es duran a terme de dilluns a dijous a diferents escoles de Martorell.

Es realitzen dues sessions setmanals de cada una de les modalitats esportives de manera que hi ha activitats que es fan els dilluns i dimecres i altres els dimarts i dijous.

Els alumnes de cicle superior (5è i 6è de primària), per tant, poden triar entre tres opcions:

 • Gaudir de l’oferta d’activitats del Martorell Educa 360 de 16.30h a 18.00h.
 • Practicar activitats d’una modalitat esportiva en una segona franja horària de 18h a 19h (a la mateixa escola o en una altra del municipi).
 • O participar en ambdues franges d’activitat, si es realitzen les activitats a la mateixa escola i, per tant, no cal desplaçar-se entre activitats.

 

Informació important

 • Es pot fer la inscripció a més d’una activitat alhora, sempre que no coincideixin el mateix dia i hora.
 • Es pot realitzar la inscripció a les activitats, o fer-ne modificacions, al llarg de tot el curs.
 • El criteri perquè s’iniciï l’activitat en un determinat grup és que hi hagi un mínim de deu inscrits a l’activitat.
 • L’organització es reserva el dret a fer modificacions de la oferta al llarg del curs, comunicant els canvis amb antelació als usuaris afectats.
 • Participar a les activitats extraescolars del Martorell Educa 360 implica acceptar la “Carta de compromís educatiu Martorell Educa 360”.
 • Si el vostre fill o filla té unes necessites educatives específiques que poden demanar adaptacions de l’activitat a la qual voleu inscriure’l, heu d’ indicar-ho en el moment de fer la inscripció. Des del Patronat es posaran en contacte amb la família per valorar la millor manera de incloure’l a l’activitat, amb les adaptacions que siguin necessàries. En el cas que sigui necessari un suport intensiu amb monitor de suport, el PMSAPM us oferirà el recurs per a una de les activitats.

 

Recomanacions

 • L’organització del temps i de les rutines és important per a tota la família, posa ordre a l’activitat diària de tots els seus membres i ens permet conciliar les diferents activitats per al benestar de tothom.
 • En aquest sentit, abans d’omplir els horaris, penseu en com pot afectar-vos en les vostres rutines i tingueu en compte els canvis que suposaran. No cal omplir tot l’horari: tots necessitem temps per treballar i per compartir, però també per descansar.
 • Us recomanem que feu la tria conjuntament amb els vostres fills/es, i si teniu dubtes sobre aquelles activitats que podrien ser més adequades per al seu itinerari d’aprenentatge consulteu-ho amb el seu tutor/a de l’escola. Recordeu que un dels objectius de les activitats extraescolars és que en gaudeixin i els motivin a aprendre.

 

FES CLIC AL LOGO DE LA TEVA ESCOLA PER CONSULTAR ELS HORARIS DE LES ACTIVITATS

PER FORMALITZAR LES INSCRIPCIONS CAL ADREÇAR-SE A QUALSEVOL DE LES NOSTRES OFICINES D’ATENCIÓ