Traducció no oficial gentilesa de Google

📆 Activitats de la segona franja horària per a cicle superior

 

🏀 Modalitats esportives de la segona franja horària per a cicle superior (de 18 a 19 h)

Les activitats s’iniciaran l’1 d’octubre de 2024 i finalitzaran el 5 de juny del 2025. Es duran a terme de dilluns a dijous a diferents escoles de Martorell i al Complex Esportiu del Torrent dels Llops (en el cas de la modalitat de Futbol Camp).

Es realitzen dues sessions setmanals de cada una de les modalitats esportives de manera que hi ha activitats que es fan els dilluns i dimecres i altres els dimarts i dijous.

Els alumnes de cicle superior (5è i 6è de primària), per tant, poden triar entre tres opcions:

 • Gaudir de l’oferta d’activitats del Martorell Educa 360 de 16:30 a 18:00 h.
 • Practicar activitats d’una modalitat esportiva en una segona franja horària de 18 a 19 h (a la mateixa escola o en una altra del municipi).
 • O participar en ambdues franges d’activitat, si es realitzen les activitats a la mateixa escola i, per tant, no cal desplaçar-se entre activitats. Tenint en compte que la primera activitat sol·licitada estarà garantida (si hi ha un mínim de 10 alumnes per poder iniciar-la) i la segona dependrà de l’estat de la llista d’espera.

 

⚠ Informació important

 • Es pot fer la inscripció a més d’una activitat alhora, sempre que no coincideixin el mateix dia i hora.
 • Els infants tindran garantit poder realitzar una activitat esportiva i una artística a la setmana. La inscripció en una segona activitat de la mateixa modalitat dependrà de l’estat de la llista d’espera, tindran prioritat aquells infants que no realitzin cap activitat.
 • El criteri perquè s’iniciï l’activitat en un determinat grup és que hi hagi un mínim de deu inscrits a l’activitat.
 • A l’hora d’obrir nous grups d’activitat, o d’incorporar alumnes que es trobin en llista d’espera, tindran prioritat aquells infants que encara no realitzin cap activitat.
 • Es podran realitzar modificacions de les inscripcions al llarg del curs, depenent de la disponibilitat de places.
 • L’organització es reserva el dret a fer modificacions de la oferta al llarg del curs, comunicant els canvis amb antelació als usuaris afectats.
 • Participar a les activitats extraescolars del Martorell Educa 360 implica acceptar la “Carta de compromís educatiu Martorell Educa 360”.
 • Si el vostre fill o filla té unes necessites educatives específiques que poden demanar adaptacions de l’activitat a la qual voleu inscriure’l, heu d’indicar-ho en el moment de fer la inscripció. Des del Patronat es posaran en contacte amb la família per valorar la millor manera de incloure’l a l’activitat, amb les adaptacions que siguin necessàries. En el cas que sigui necessari un suport intensiu amb monitor de suport, el PMSAPM us oferirà el recurs per a una de les activitats.

 

✅Recomanacions

 • L’organització del temps i de les rutines és important per a tota la família, posa ordre a l’activitat diària de tots els seus membres i ens permet conciliar les diferents activitats per al benestar de tothom.
 • En aquest sentit, abans d’omplir els horaris, penseu en com pot afectar-vos en les vostres rutines i tingueu en compte els canvis que suposaran. No cal omplir tot l’horari: tots necessitem temps per treballar i per compartir, però també per descansar.
 • Us recomanem que feu la tria conjuntament amb els vostres fills/es, i si teniu dubtes sobre aquelles activitats que podrien ser més adequades per al seu itinerari d’aprenentatge consulteu-ho amb el seu tutor/a de l’escola. Recordeu que un dels objectius de les activitats extraescolars és que en gaudeixin i els motivin a seguir aprenent.

 

FES CLIC AL LOGO DE LA TEVA ESCOLA PER CONSULTAR ELS HORARIS DE LES ACTIVITATS:

PER FORMALITZAR LES INSCRIPCIONS PODEU FER-HO DES DE LA WEB O ADREÇANT-VOS A QUALSEVOL DE LES NOSTRES OFICINES D’ATENCIÓ

PREINSCRIPCIONS LLARS D’INFANTS 24/25 (Properament)
OFICINA MUNICIPAL D’ESCOLARITZACIÓ
XARXA INFÀNCIA
CONTACTE

Departament d’Ensenyament

Carrer Josep Tarradellas 11, Baixos

Telèfon : 937 752 538

Fax : 937 751 644

ensenyament@martorell.cat

Tramita amb nosaltres